Παρασκευή 29 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
Στην τελική ευθεία για τη μάχη του ψηφοδελτίου

Στην τελευταία ευθεία για τις εκλογές, πια, με λιγότερες από δέκα μέρες να απομένουν και οι Επιτροπές Ετεροδημοτών της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (ΚΟΑ) του ΚΚΕ δυναμώνουν τη μάχη τους.

Ηδη, άλλωστε, έχουν μπει «για τα καλά» στη μάχη του ψηφοδελτίου, απευθυνόμενες, όσο μπορούν πιο πλατιά. Σε ανθρώπους που ταλαντεύονται, που θέλουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή τους απέναντι στην ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Ο αγώνας για να μην υπάρξει ούτε μια ψήφος χαμένη, εντείνεται κι απλώνεται.

Οπως μας λέει η Μαρία Κακαρώνη, υπεύθυνη της Επιτροπής των Μυτιληνιών και Λημνιών ετεροδημοτών, έχουν ήδη ξεκινήσει τη δουλειά με το ψηφοδέλτιο. «Απευθυνόμαστε σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, συνεχίζοντας τη δουλειά που είχαμε κάνει από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπως το 2007», σημειώνει. Μεθαύριο, Κυριακή, η Επιτροπή θα προχωρήσει σε περιοδεία στις καφετέριες του Γαλατσίου, όπου και συγκεντρώνονται πολλοί Μυτιληνιοί. Ηδη, πραγματοποιήθηκαν πάνω από δέκα μικρές και μεγαλύτερες συσκέψεις, σε σπίτια και μικρομάγαζα.

Αλλά και οι Κρητικοί, που διαμένουν στην Αττική, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκέντρωση ετεροδημοτών που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Την ίδια στιγμή, εντείνεται και η μάχη του ψηφοδελτίου, προσεγγίζοντας όλο και περισσότερους εργαζόμενους και νεολαίους, σπάζοντας στην πράξη τη λογική της καλλιεργούμενης αποχής.

Συσκέψεις

-- Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο στην Αθήνα (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) σύσκεψη ετεροδημοτών Στερεάς και Εύβοιας. Θα μιλήσει ο Β. Βακάλης.

-- Σήμερα Παρασκευή, στις 6 μ.μ., σύσκεψη ετεροδημοτών Καρδίτσας, στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών. Θα μιλήσει ο Χρ. Κατσώτης.

-- Την Κυριακή 31/5 σύσκεψη Ναξιωτών στο Συνδικάτο Οικοδόμων στο Γαλάτσι, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γ. Τασιούλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Τη Δευτέρα 1/6 συγκέντρωση ετεροδημοτών Κρήτης στο εκλογικό κέντρο της ΚΟΑ, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Μπ. Αγγουράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Την Τρίτη 2/6, συγκέντρωση ετεροδημοτών Μακεδονίας - Θράκης στις 7 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου).

Πούλμαν για ετεροδημότες

Οι Οργανώσεις Αθήνας, Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ θα δρομολογήσουν πούλμαν για τη μετάβαση ετεροδημοτών ψηφοφόρων του ΚΚΕ στους εξής προορισμούς:

-- Θεσσαλονίκη, Λαμία και Λάρισα.

-- Γιάννενα, Πάτρα, Αγρίνιο και Αρτα.

-- Καλαμάτα, Κόρινθο, Τρίπολη.

Για κλείσιμο θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Αθήνα και στα τηλέφωνα: 210.3302.078 και 210.3301.464.

  • Οι ετεροδημότες μπορούν να απευθύνονται στο παρακάτω τηλέφωνο για οποιαδήποτε πληροφορία: 210.3301.106, Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο, Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ